Despre Hotel Class

Excelent amplasat, la km 0 al orașului Constanța, la mai puțin de 100m de plaja Modern

 • Imagine din recepția hotel Class Constanța

Hotel Class*** a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clienților săi. Camerele mari, mobilate și decorate într-un stil modern, permit folosirea ideală a spațiului. Culorile calde care învăluie spațiul creează o atmosferă primitoare care destinde pe oricine. Hotel Class*** face parte din categoria hotelurilor de 3 stele. Îmbină ideea unui hotel confortabil, plin de intimitate cu un design foarte rafinat răspunzând astfel tuturor cererilor și exigențelor contemporane. Hotel Class*** are 24 de camere și 2 apartamente.

Excelent amplasat, la km 0 al orașului, la mai puțin de 100m de plajă și la 50m distanță de Prefectură și Primăria Municipiului Constanța, în plin centru modern și totodată istoric (în parcul de lângă hotel se pot vedea ruinele cetății Tomis).

Hotelul Class*** dispune de:

 • Internet Wireless gratuit în hotel și restaurant
 • Restaurant-cu capacitate de 60 de locuri
 • Bar
 • Sală de Conferința
 • Birou privat pentru discuții
 • Ascensor ultramodern
 • Rampă de acces pentru persoanele cu handicap
 • Safe deposit box
 • Servicii poștale
 • Lobby de 30m pentru delectare
Rezervă cameră online

Testimoniale clienți

Vă mulțumim pentru părerile și vă așteptăm să reveniți.

I have been to Hotel Class from Constanta two different times, and the entire staff is very courteous and friendly, it wa a pleasure to stay.
The service is not 3 star, it is 6 star, in my opinion, i will return in the future for sure.

Alice Montroe
Hotel staff reached out before our arrival to prepare information for us, and then provided very attentive and friendly service on arrival. It was a plasure to stay at Hotel Class Constanta. Also i love the city.
Madalina Torgas
Experienta mea la Hotel Classa fost una foarte placuta. Personalul a facut o treabă excelenta. Unitatea de cazare a fost minunata. Asteptarile mele cu privire la Constanta erau mult mai mici decât o arata realitatea, orasul s-a schimbat mult fata de anii 90.
Mihaela Alexa Dinu
A fost o mare placere sa vizitez acest hotel minunat, Hotel Class chiar are clasa, un nume ales corect. Sper sa pot reveni curand in Constanta si cu siguranta voi sta tot la Hotel Class. Va doresc mult succes.
Mihai Dumbrovici

Sunt omul suprizelor placute dar de aceasta data eu am fost cea surprinsa, si spun asta cu cea mai mare sinceritate. Va multumesc pentru gazduirea calda, ca in familie, m-am simtit ca acasa! si voi reveni la Hotel Class cu siguranta.

Tania Dima
Cu mult drag pentru Hotel Class Constanta si pentru tot personalul restaurantului si receptiei. Multumim pentru serviciile voastre, ne-am simtit perfect.
Andi Paraiala
Am avut o sedere foarte placuta la Hotel Class Constanta. A fost grozav faptul ca hotelul este foarte aproape de locatia unde am avut cateva conferinte si pentru ca era vara, faptul ca este la 5 minute de plaja a fost un avantaj major.
Robert Mihalache