Prezentare camere Hotel Class

Hotel Class Constanța este locul excelent de relaxare la malul mării

Hotel Class*** Constanța dispune de un număr de 24 de camere și 2 garsoniere dispuse pe 3 etaje. Camerele sunt spațioase, luminoase cu o vedere superbă a orașului Constanța. Hotel Class*** reprezintă alegerea ideală atât pentru turismul de relaxare, cât și pentru cel de afaceri. Hotelul este poziţionat în inima oraşului Constanța, cele mai multe obiective turistice fiind atinse printr-o plimbare de maxim 15 minute iar în doar 5 minute sunteți pe plajă.

Camerele noastre sunt dotate cu:

  • Aer Condiționat;
  • Cablu TV cu pachet de peste 80 de programe;
  • Internet Wireless de mare viteză, gratuit;
  • Linie telefonică;
  • Minibar;
  • Baie dotată full

Particularitatea ce scoate în evidența Hotel Class Constanta în raport cu amenajarea altor hoteluri de lux este dată de importanța de prim rang acordată lucrărilor de artă plasate în toate spațiile comune ale clădirii. Astfel enumerăm panourile decorative cu bucăți de sticlă topită prin tehnică fuzionării, luminatoarele viu colorate, ferestre pictate deosebit precum și mari ansambluri sculptate. Toate acestea integrând rafinamentul clasic cu stilul modern și actual.

Testimoniale clienți

Vă mulțumim pentru părerile și vă așteptăm să reveniți.

I have been to Hotel Class from Constanta two different times, and the entire staff is very courteous and friendly, it wa a pleasure to stay.
The service is not 3 star, it is 6 star, in my opinion, i will return in the future for sure.

Alice Montroe
Hotel staff reached out before our arrival to prepare information for us, and then provided very attentive and friendly service on arrival. It was a plasure to stay at Hotel Class Constanta. Also i love the city.
Madalina Torgas
Experienta mea la Hotel Classa fost una foarte placuta. Personalul a facut o treabă excelenta. Unitatea de cazare a fost minunata. Asteptarile mele cu privire la Constanta erau mult mai mici decât o arata realitatea, orasul s-a schimbat mult fata de anii 90.
Mihaela Alexa Dinu
A fost o mare placere sa vizitez acest hotel minunat, Hotel Class chiar are clasa, un nume ales corect. Sper sa pot reveni curand in Constanta si cu siguranta voi sta tot la Hotel Class. Va doresc mult succes.
Mihai Dumbrovici

Sunt omul suprizelor placute dar de aceasta data eu am fost cea surprinsa, si spun asta cu cea mai mare sinceritate. Va multumesc pentru gazduirea calda, ca in familie, m-am simtit ca acasa! si voi reveni la Hotel Class cu siguranta.

Tania Dima
Cu mult drag pentru Hotel Class Constanta si pentru tot personalul restaurantului si receptiei. Multumim pentru serviciile voastre, ne-am simtit perfect.
Andi Paraiala
Am avut o sedere foarte placuta la Hotel Class Constanta. A fost grozav faptul ca hotelul este foarte aproape de locatia unde am avut cateva conferinte si pentru ca era vara, faptul ca este la 5 minute de plaja a fost un avantaj major.
Robert Mihalache