Tarife & rezervare online

Listă tarife cazare Hotel Class Constanța și formular rezervare online.

Perioada: 01.04 – 14.06.2023
Cameră single0
Cameră dublă0
Junior Suite0
Perioada: 15.06 – 30.06.2023
Cameră single0
Cameră dublă0
Junior Suite0
Perioada: 01.07 – 22.08.2023
Cameră single0
Cameră dublă0
Junior Suite0
Perioada: 23.08 – 14.09.2023
Cameră single0
Cameră dublă0
Junior Suite0
Perioada: 15.09 – 31.12.2023
Cameră single0
Cameră dublă0
Junior Suite0

  Numele tău*:

  Societate:

  Adresă:

  Oraș:

  Cod poștal:

  Țară:

  Telefon*:

  Emailul*:

  Tip cameră*:

  Număr persoane:

  Dată sosire*:

  Dată plecare*:

  Testimoniale clienți

  Vă mulțumim pentru părerile și vă așteptăm să reveniți.

  I have been to Hotel Class from Constanta two different times, and the entire staff is very courteous and friendly, it wa a pleasure to stay.
  The service is not 3 star, it is 6 star, in my opinion, i will return in the future for sure.

  Alice Montroe
  Hotel staff reached out before our arrival to prepare information for us, and then provided very attentive and friendly service on arrival. It was a plasure to stay at Hotel Class Constanta. Also i love the city.
  Madalina Torgas
  Experienta mea la Hotel Classa fost una foarte placuta. Personalul a facut o treabă excelenta. Unitatea de cazare a fost minunata. Asteptarile mele cu privire la Constanta erau mult mai mici decât o arata realitatea, orasul s-a schimbat mult fata de anii 90.
  Mihaela Alexa Dinu
  A fost o mare placere sa vizitez acest hotel minunat, Hotel Class chiar are clasa, un nume ales corect. Sper sa pot reveni curand in Constanta si cu siguranta voi sta tot la Hotel Class. Va doresc mult succes.
  Mihai Dumbrovici

  Sunt omul suprizelor placute dar de aceasta data eu am fost cea surprinsa, si spun asta cu cea mai mare sinceritate. Va multumesc pentru gazduirea calda, ca in familie, m-am simtit ca acasa! si voi reveni la Hotel Class cu siguranta.

  Tania Dima
  Cu mult drag pentru Hotel Class Constanta si pentru tot personalul restaurantului si receptiei. Multumim pentru serviciile voastre, ne-am simtit perfect.
  Andi Paraiala
  Am avut o sedere foarte placuta la Hotel Class Constanta. A fost grozav faptul ca hotelul este foarte aproape de locatia unde am avut cateva conferinte si pentru ca era vara, faptul ca este la 5 minute de plaja a fost un avantaj major.
  Robert Mihalache